Σχετικά με την Εταιρία

Από το 1989 συνεχίζουμε μαζί!

Η οικογένεια Καρυλάκη ξεκίνησε την εταιρία της στην Δυτική Αττική, με σκοπό την παραγωγή κρεάτων ανωτέρας ποιότητας. Με προσπάθεια και θέληση, εξελίχθηκε σε μία από τις πιο Υπερσύγχρονες Μονάδες Εμπορίας, Επεξεργασίας και Τυποποίησης Κρεάτων, σε όλη την Ελλάδα.

Η γνώμη σας και οι γευστικές τάσεις, αποτελούν κινητήρια δύναμη για την βέλτιστη εξέλιξή μας. Συνεχίζουμε μαζί!

Η προληπτική διαδικασία, η συστηματική εκτίμηση και αξιολόγηση όλων των σταδίων, έχει ως αποτέλεσμα την διασφάλιση των τελικών προϊόντων κρέατος.

Η ομαλή λειτουργία της Karilakis Meat στηρίζεται:

  •    στο πλήρως εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό
  •    στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
  •    στην εφαρμογή συστήματος HACCP (ISO 22000)
  •    στην τήρηση Κανόνων Υγιεινής

Η συνεχής στήριξή και αγάπη σας, αυξάνει τις ανάγκες, και έτσι η Karilakis Meat είναι διαθέσιμη σε 5 σημεία της Αττικής.

Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε εύγευστα, φρέσκα κρέατα, αλλά και κρεατοπαρασκευάσματα, λουκάνικα, αλλαντικά με την δική μας επωνυμία.

Οι επιλογές δεν σταματάνε εκεί! Δημιουργήσαμε ξεχωριστό παράρτημα εντός των κρεοπωλείων μας, με άλλα είδη τροφίμων. Επομένως, μπορείτε να συνδυάσετε εκλεκτά κρέατα με λαχανικά, ζυμαρικά, και με ό,τι θέλετε για να εντυπωσιάσετε στο τραπέζι σας.  

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί, είναι πως όλα τα είδη κρέατος μας αποτελούν ιδανική επιλογή για μια επαγγελματική κουζίνα, ώστε ο σεφ να δημιουργήσει πιάτα υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων.

Τέλος, επειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, η Karilakis Meat ανέπτυξε ένα ολοκληρωμένο και γρήγορο δίκτυο πωλήσεων και διανομής για την άμεση εξυπηρέτησή σας. 

Καταστήματα

1. Γρηγορίου Λαμπράκη 59, Νέα Πέραμος Τηλ: 22960 35741

Βρείτε μας στο χάρτη

2. 1ο χλμ Μεγάρων-Αλεποχωρίου, Μέγαρα Τηλ: 22960 22507

Βρείτε μας στο χάρτη

3. Ελευθερίου Βενιζέλου 66, Ελευσίνα Τηλ: 21055 43372

Βρείτε μας στο χάρτη

4. Αγίας Κυριακής & Ζωοδόχου Πηγής, Σαλαμίνα Τηλ: 21046 58739

Βρείτε μας στο χάρτη

5. 66ο χλμ ΠΕΟΑΚ, Άγιοι Θεόδωροι Τηλ: 27410 68104

Βρείτε μας στο χάρτη