Παραγωγικη Διαδικασια

Η διαδικασία παραγωγής που ακολουθούμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε. Με εξοπλισμό απόλυτα προσαρμοσμένο στις νέες τάσεις της αγοράς τροφίμων και εστίασης, το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο προσωπικό μας ακολουθεί τις πλέον αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν μόνο το καλύτερο.

Εγγύηση Ποιότητας

Ελέγχουμε αυστηρά τα προϊόντα μας από την παραλαβή, την προετοιμασία, συσκευασία  μέχρι την στιγμή της παράδοσης αλλά σε κάθε περίπτωση έχουμε τη διάθεση να ακούσουμε οποιαδήποτε επιπλέον υπόδειξη σας.

Πελάτες

Η μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων προϊόντων που παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας διανέμεται σε ένα μεγάλο αριθμό χώρων μαζικής εστίασης και αποτελεί την κορυφαία επιλογή εστιατορίων, νοσοκομείων, εταιρειών catering και fast food.

Πολιτική ασφάλειας

Σύμφωνα με την πιστοποίηση της εταιρίας κατά ISO 22000:2005 η εταιρία Καρυλάκης παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες της, που συμμορφώνονται επακριβώς στις συμφωνημένες προδιαγραφές.

Παραγγελίες / Παράδοσεις

Εξειδικευμένη παραγωγή μεγάλης γκάμας σκευασμάτων διαφόρων βαθμών επεξεργασίας που απευθύνονται κυρίως σε χώρους μαζικής εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, κλινικές), μονάδες catering, fast food κ.λ.π